Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / spelregels

spelregels

Spelregels Paardvisie.nl

Deze voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van, en het plaatsen van content, zoals reacties onder artikelen, blogberichten, foto’s, video’s, berichten op fora, etc., op de website Paardvisie.nl. Houd je aan de wettelijke regels en de algemene fatsoensnormen. Je reageert op artikelen, foto’s of video’s en niet op elkaar. Reacties die niet ondertekend zijn met voor- en achternaam kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Daarnaast zijn er zaken die Paardvisie.nl liever niet ziet en die leiden tot verwijdering van een reactie. Bij overtreding van de spelregels kan Paardvisie je blokkeren.

Dit zijn de regels om Paardvisie.nl tot een prettige website te houden.

1. Wees beleefd.
2. De maximale reactielengte die Paardvisie.nl hanteert is 400 woorden
3. Probeer iets nieuws en inhoudelijks aan de discussie toe te voegen. Geef argumenten voor je mening.
4. Schrijf een begrijpelijke reactie in goed Nederlands.
5. Reageren op elkaar mag, maar wel inhoudelijk en met argumenten. Respectvol uiteraard.
6. Als je een link plaatst in je reactie, leg dan uit waarom die link relevant is of wat hij toevoegt aan de discussie.

Niet toegestaan op Paardvisie.nl zijn:

1. Geweld, racisme, extreem-rechtse of extreem-linkse uitlatingen, anti-semitisme, uitschelden, vloeken of zwartmaken van individuen, groepen of organisaties.
2. Kwetsende, obscene, vulgaire, seksueel georiënteerde of andere inhoud die in strijd is de wetgeving of met de goede zeden, zoals schuttingtaal.
3. Te dominante aanwezigheid op de site, met als doel andere bezoekers te provoceren
4. Bedreigingen, al dan niet fictief, aan het adres van de andere websitebezoekers, aan de redactie van Paardvisie.nl, auteurs of aan prominente personen. Hiervan zal aangifte worden gedaan en je gegevens zullen worden overgedragen aan de politie.
5. Nietszeggende reacties als ‘inderdaad’, ‘eens’, ‘amen’.
6. Het plaatsen van reacties in hoofdletters, vraag- en uitroeptekens, et cetera (digitaal schreeuwen) en het niet gebruiken van Algemeen Beschaafd Nederlands.
7. Het aanvallen, vernederen of op andere wijze zwartmaken van andere websitebezoekers.
8. Het plaatsen van niet-inhoudelijke content of content die niets met de website of de inhoud daarvan te maken heeft
9. Het plaatsen van privégegevens van anderen.

Paardvisie.nl sluit iedere aansprakelijkheid voor enige door jou of derden geplaatste reactie uit. De gebruiker is aansprakelijk en vrijwaart Paardvisie.nl voor enige aanspraken van derden en voor daarmee samenhangende schade en kosten die verband houden met de door jou geplaatste reacties.

Blokkeren
Als de geplaatste content volgens de redactie van Paardvisie ontoelaatbaar is, wordt deze zonder enige uitleg geschrapt of verwijderd. Als dit herhaaldelijk gebeurt, kan de redactie besluiten je account te blokkeren. Als je dan toch weer reageert, wordt je IP-adres geblokkeerd voor de duur van een jaar. Ga je daarna weer de fout in, dan wordt je IP-adres voorgoed geblokkeerd. De redactie van Paardvisie gaat niet in discussie over geplaatste content, verwijderde content of geblokkeerde accounts en IP-adressen.

Wanneer je deelneemt aan een discussie of enige andere mogelijkheid gebruikt om te reageren op de internetsite behoud je als bezoeker het auteursrecht, maar verleen je de uitgever wel onbeperkt toestemming deze bijdrage te publiceren in alle uitgaven, in print of elektronisch, van Paardvisie.nl.

Paardvisie.nl behoudt zich het recht voor deze gebruiksvoorwaarden te wijzigen.

Wij wensen je veel plezier met je deelname aan Paardvisie.nl!